Höst.
23/08-2017Tre läger på fem veckor satte sina spår i kroppen, både fysiskt och mentalt. Sista lägret var tillsammans med juniorlandslaget i Boden. Kroppen var lite trött där, men lyckades ändå få till många bra pass.

Stort tack ska förbundskapten Martina och hennes juniorer ha för dom dagarna. Efter hemkomst från Boden tränade jag en extra dag innan det stod en lugnare vecka på programmet. Avslutade med ett kortare "Vasapass", 2:45 H och drygt 56 km halvhårdstakning på 3:or, lyckades hålla 20,2 km/H i snitt, mycket nöjd med det.
Förra veckan var som sagt av det lugnare slaget, där jag tex hann med några sköna dagar i huvudstaden, behövs lite miljöombyte ibland.
Den här veckan tränar jag vanligt igen. Sommaren som aldrig riktigt fanns har på allvar börjat påminna om höst, och att det snart är dags för mig att slå mig ner i skolbänken igen. Blir bra det, bara min dator som är på service ordnar till sig. Skriver där av det här på telefonen, tycker det till viss del får finessen i skrivandet att försvinna, men har väl bara mig själv att skylla, i alla fall enligt pappa. Det även fast felet verkar bero på leverantören.. 🙂

16/10-2017

Kronprinsessan och läger med U23-landslaget.

I fredags blev jag bjuden på lunch med bland annat kronprinsessan av Sverige. Hon var på besök för att kolla på Vintersport Centrum och kälkhockey. Sverige spelade ju kvalturnering till Paralympics i Östersund och klarade det i sista matchen som 8:e och sista lag, kul att vi blir några fler i Svenska truppen i mars.

Läs inlägget

08/10-2017

Många bollar i luften.

Varit en ganska intensiv höst så här långt. Plugg med utbytesstudenter som sätter nivån och dessutom har jag tränat helt hyfsat, inte värsta mängden, men kvaliteten har varit bra. Har även försökt gå en del på Djurgårn, och det tar ju även det tid eftersom det blir som en bortaresa varje gång, 11 matcher på plats så här långt i år får ändå godkänt... 
I onsdags avslutades höstens första kurs, så nu är det några dagar utan skola innan vi på tisdag drar igång med international marketing. Nästa söndag åker vi på läger med de ”vanliga” landslagsgrupperna, då ska det nämligen finnas utlagd snö att åka på i Idre. Efter den här häktiska perioden och en bra träningsvecka har jag idag haft en dag utan måsten, där jag bara myst upp mig. Det behövs ibland, även om det inte är sådana dagar som får konungariket Sverige att blomstra.

Läs inlägget

19/09-2017

Frösö Park & Paralympics.

Lägret i Torsby gick så där, lite ryggproblem gjorde att jag fick dra ner på träningen en del, men fick ändå till några riktigt bra pass. Efter att blivit lite tillknäckt är det på bättringsvägen igen, och har tränat bra sedan jag kom hem.

Läs inlägget

04/09-2017

Träningsrace och läger.

Gjort en stabil träningsvecka. Körde två egna tävlingar i tisdags och onsdags. 20 skate på tisdagen, som kändes bra och därför blev jag väldigt trött efter.

Läs inlägget

23/08-2017

Höst.

Tre läger på fem veckor satte sina spår i kroppen, både fysiskt och mentalt. Sista lägret var tillsammans med juniorlandslaget i Boden. Kroppen var lite trött där, men lyckades ändå få till många bra pass.

Läs inlägget

01/08-2017

Bra vecka !

Riktigt fint läger med bästa ligan i Åre förra veckan. Fem dagar med många bra pass, bla tre intervallpass uppför, ett impulspass, två styrkepass och ett långpass. Viktigt för mig att få pace och borrra ner huvudet lite extra.

Läs inlägget

26/07-2017

Allt flyter.

En knapp vecka i Torsby, med mycket skidor och bla intervaller i Hovfjället. Kom hem förra lördagen och fortsatte att träna hyfsat till i onsdags, då jag och brorsan åkte nertill Söderhamn för att hälsa på mamma och pappa.

Läs inlägget

10/07-2017

Övik och Torsby.

Bland annat tre egna Testrace förra veckan. Var ganska trött efter att ha avslutat med 20 skate på banan i torsdags, men efter lugn träning fredag och vila lördag var jag piggare igår igen.

Läs inlägget

05/07-2017

Skidskytte.

Har nu i några år velat utveckla mitt skidskytte, kanske inte så svårt att höja den nivå jag haft, men jobbet ska ju göras också. Har varje år kommit något emellan som gjort att jag tappat fokus, och att jag valt att lägga energin på skidåkningen.

Läs inlägget

27/06-2017

En tung vecka.

Förra veckan var en riktigt dålig sådan. Började förra lördagen efter dom två långpassen med att vakna med ont i magen och illamående. Gick i perioder under dagarna, men på måndagen tyckte jag att jag var bättre, så blev ett helt okej pass dagen efter. På onsdagen fick jag bryta det tänkta intervallpasset, då kroppen var helt under isen, la undan grejorna en dag till, och sedan i fredags är allt äntligen bra igen och jag tränar som vanligt.

Läs inlägget